Václav Noid Bárta - zpěvák
Oslovila vás laponská kuchyně?
Moc nám chutnal sobí guláš se šťouchanými brambory a brusinkovou omáčkou i další speciality, které jsme mohli okusit v Medvědím brlohu. Vzpomínám si, že guláš jsme jedli z krásných misek vydlabaných ze dřeva v přístřešku u jezera, kde jsme se učili rybařit na dírkách. To je tradiční způsob rybolovu, kdy se do ledu vyvrtají speciálními vrtáky otvory, do nichž se ponoří návnada uchycená na malých prutech.
Jak jste byl spokojený s organizací zájezdu? Myslíte si, že se do Laponska ještě někdy vrátíte?
Celé zajištění cesty od CK Periscope bylo perfektní. Do Laponska a do Medvědího brlohu se stoprocentně někdy vrátím, a asi zase v zimě. Když si vzpomenu, jak jsem se sebral a šel sám pět kilometrů lesem na sněžnicích, vnímal jen tu krásnou přírodu a to ticho...